Piano Epiphanies…

Am reprimat in ultima vreme prea multe. Cateodata ai nevoie de un moment perfect pentru a-ti da seama ce se intampla in jurul tau. De o piesa venita la momentul potrivit,cand chiar nu te astepti. Tocmai am gasit o piesa fantastica. Pur si simplu ma duce in cel mai bun loc al meu. Nu mai exist ca entiate pamanteasca. Visez,plutesc,traiesc. Pentru prima data in luni de zile,traiesc. Simt cum totul este acolo unde trebuie sa fie. Simt ca oricat de greu mi s-ar parea drumul,la final va merita. Pentru ca asa s-a intamplat mereu. Pentru ca eu cred asta si doar din acel motiv va fi asa.

As vrea sa stiu de unde imi suna cunoscuta piesa asta. Stiu ca am mai auzit-o intr-un serial,film,desen animat. A fost pe fundalul unui moment perfect al acelei emisiuni. Si stateam cu gura cascata si vroiam sa stiu numele piesei. Vroiam sa ma pierd in ea. Dar ce sa vezi,am uitat. Si parca in momentul acesta se completeaza o parte din mine,care nici nu stiam ca era goala.

A trecut ceva timp de cand am scris ultima oara insotit de tigari. Tot timpul imi induc un film de eleganta. Eu inca privesc tigariile cum erau privite in anii 50. Un obiect de eleganta,de stil. Un lucru asa banal care poate spune atat de multe. This is the best cig i have had in years.

Va place pianul? Mie mi se pare unul dintre cele mai expresive instrumente. Poate sa simuleze orice sentiment. Ba mai bine,el poate crea orice sentiment. Esti nerabdator,trist,suparat,extaziat,indragostit? Nici o problema, exista ceva si pentru tine.

Nu imi pasa in mod deosebit daca vede cineva asta, dar faptul ca am reusit sa scriu este o realizare mare pentru mine.

Si totusi, stie cineva piesa asta: 

Published in: on August 26, 2012 at 10:11 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2012/08/26/piano-epiphanies/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: