Fum de octombrie…

Auzi? Saxofonul rasuna in aceste casti ca un gang spre alte dimensiuni. Si cuvintele curg ca o apa murdara in norii pe care adesea nu-i observam. Acum intra chitara acustica. Tu esti genul de instrument potrivit pentru toate generatiile. Ce dezordine frumoasa. Doare stiu,dar nu pune la suflet. Durerea te ajuta sa cresti. Suntem aici,fara orizonturi,incercand din rasputeri sa ne pastram umanitatea. Putin reusesc din pacate,iar cei lasati in urma cad in rutina oribila care ne trage in jos spiritul liber. Si toti ne-am dori putin mai multa libertate. Vrem sa inhalam vantul libertatii. Nu ne-am saturat de atata razboi? Nu ne-am saturat de criza,saracie,foame si toate mizerile astea? Nu ne-am saturat de extremisti religiosi, care iau vieti fara drept pentru o existenta incerta si improbabila. Raspunsul? Bate din colt in colt odata cu vantul. Prea multi oameni au murit,opriti macelul si terminati cu mizeria!

Hai,gandeste-te acum o secunda cum e sa dai peste o melodie de care ai uitat dar ti-a placut incredibil de mult atunci cand o ascultai. Mai stii sentimentul? Si stii imediat persoana care se leaga de acea melodie. Mereu e cineva acolo care iti aminteste de o melodie. Si suntem norocosi ca ne avem unul pe altul. Pentru ca asa dam mai mult meaning melodiilor. Ma auzi? Ma visezi? Perfect,pune si o melodie pe fundal si totul va fi mai colorat. Da’ unde-ai disparut? Mi-e dor de tine deja. Si imi pare rau ca ai ajuns asa cand te credeam mai aproape. Cateodata ma simt ca dracu. Vreau sa intru in normalitate,sa imi dau seama ca nu pot face aceasta utopie pe care mi-o doresc. Mi se pare ca esti plecata de o eternitate.

Nu mai e la fel ca inainte. Poti sa ma suni daca mai ai sa-mi spui ceva,dar macar spune pe fata ce e de spus si gata. Si tine-te de cuvant,ar trebui sa-ti respecti prietenii. Dar la urma urmei nu stii daca ceea ce percepi e realitate sau fantezie. Daca totul e doar o masca si noi suntem doar pioni in jocul celor mari. In orice caz,sa vedem cum bate vantul,chiar daca nu conteaza pentru mine. De ce ai pus pistolul la capul lui? De ce e mort acum? Viata abia incepuse si acum am aruncat totul pe fereastra. Nu am vrut sa plangi dar asa a fost sa fie. Mergi fara mine,ca si cum nimic n-ar conta. Daca nu ma intorc pana maine,uita totul. Stiu,si mie mi se ridica parul. Dar trebuie sa fac asta. Trebuie sa plec si sa fac fata adevarului. Nu vreau sa mor dar daca trebuie,o voi face!

Ajutooooooooooor. Scaramoosh apare! Prea infricosator,lasati-ma in viata,nu ma aduceti in fata lui! Da-tii drumul! NU! Doamne dati-mi drumuuuuuuuuuul. Nu am nevoie de propriul diavol. Nu ma poti constrange. Nu ma poti oprii. Nici tu zeule nu ma poti astampara. Nici tu demon intunecat! Nimic nu prea conteaza dar la urma urmei macar suntem fericiti. Oricine poate vedea ca lucrurile vor fi bine pana la urma.

🙂

Published in: on October 23, 2011 at 3:43 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2011/10/23/fum-de-octombrie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

 1. dintre toate cacaturile pe care le citesc scrise pe bloguri… cacatul tau ruleaza maxim. 😀

  • Mersi frumos :)). Din pacate nu mai am timp sa scriu la fel de mult cat mi-as dori. Dar poate poate reusesc in vacanta. Am vazut ca scrii doar pentru tine. Asa eram si eu, pana mi-am dat seama ca trebuie sa las unele lucruri libere. Am cunoscut o groaza de oameni extraordinari din blog. Poate ai si tu acelasi noroc si merita crede-ma :D.

   • Nu am nevoie de propriul diavol. 🙂
    Nu prea stiu sa ii “ating” pe altii. Si cand o fac, se lasa cu aiurea.

 2. Ai putina incredere 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: