Memoires…

Can you feel it? The little thing that runs through your veins. Oh, I don’t mean blood. I mean the souls veins. The energy that takes you over when you least expect it. The moment in which your mind turns blank and you’re guided by instinct and inspiration.This is that moment. This is something I’ve missed. It’s time to let go and just fall.

Un balon negru cu aer cald pluteste deasupra mea zilnic. Doar in momente ca acesta el se aprinde si despica noaptea in doua. Ingerii cad fara tine acolo. Si e pacat ca viata nu bate filmul. E o expresie pe care au spus-o niste oameni prea optimisti. Vreau sa vad o batalie de proportii grandioase intre bine si rau,fara arme care fac prea multe victime colaterale si sa stiu ca in final castiga cine trebuie. Vreau cum niste oameni simpli il bat pe freddy kruger de se caca pe el. Vreau sa vad povestea aia imposibila de dragoste cum chiar se indeplineste pana la urma. Dar viata nu bate filmul. De aia l-am si creat. Sa ne putem imagina ce-ar fi daca pana la urma toate s-ar rezolva. Eh,mi-am amintit. Mai vreau sa vad ceva. Vreau sa vad ca un discurs chiar inspira oamenii de rand. Vreau sa il simta pana in maduva oaselor si vreau din acel moment sa se hotarasca sa-si schimbe viata. Dar poate cer prea mult pentru tara si oamenii prezenti in jurul meu. Vad peste tot doar resemnare. Ca doar de ce sa nu ne multumim cu putin. Nu merita sa imi bat capul cu nimic. Toti se dau batuti. Si singurul lucru pe care pot sa le spun oamenilor de acest tip este ca imi e mila de soarta lor. Complacerea n-aduce linistea,aduce doar mocirla. De ce sa nu tintesti sus? De ce sa nu FUCKING INCERCI?! Nu toata lumea vrea sa te impiedice sa-ti atingi potentialul. Sunt oameni care inca cred in visele lor si care isi dau o parte din suflet si sufera zilnic doar pentru a atinge culmile everestului sperantelor proprii. Poti sa pierzi din ochi obiectivul,doar e normal. Dar nu ai voie sa uiti de el. E ca si cum ai uita de piciorul tau sau de ochii tai. Sunt la fel de importante aceste parti ca si visele tale.Chiar vrei sa schiopatezi toata viata ta doar pentru compromis dupa compromis? TREZESTE-TE SI LUPTA! Si daca nu reusesti,mai incearca si mai incearca si mai incearca. I-ati o pereche de nike si citeste sloganul: IMPOSIBLE IS NOTHING.

Si eu am uitat de visul meu. Ba chiar l-am ascuns bine bine undeva. Nici nu stiu daca mai citeste cineva vorbele mele de pe acest blogulet uitat la fel de mult ca si visele mele. Da,am uitat ca eu vreau sa fiu scriitor. Am uitat ca imi doresc sa inspir lumea prin ceea ce scriu. Pentru ca asa e viata, te face sa pierzi notiunea realitatii proprii si te baga in realitatea turmei. Dar daca am zice toti FUCK IT si n-am mai asculta de ipocrizia ce se intampla in jurul nostru? Normal ca n-ar face asta nimeni pentru ca aici citesti niste vorbe care nu pot ranii pe nimeni,dar daca ai face asa ceva in viata reala cine stie ce consecinte ar avea? Si personal as vrea sa ma las de facultate si sa ma arunc in gol fara plasa de salvare,sa imi risc cariera si sa scriu pana dau de fundul prapastiei. Dar constrangerile astea sunt foarte stramte. Si cateodata nu poti sa faci ceva singur. Vreau sa sar si sa cad. Si de asta sunt scarbit de faptul ca in aceasta tara nu pot sa fac asa ceva. Ti se taie orice sansa de reusita daca nu te conformezi. Si vreau sa schimb asta. Pentru ca oricare ar fi lucrurile care fac Romania de cacat, exista ceva special la ea. Si merita schimbata si merita sa lupti pentru asa ceva. Si schimbarea incepe din noi. Din fiecare individ in parte. Trebuie sa ne schimbam noi si apoi sa schimbam lucruri mai mari.

Hai sa schimbam ceva in bine in noi. Hai sa ne indeplinim visele. Hai sa ne facem o tara mai frumoasa. Hai sa ne facem o lume mai frumoasa. Hai sa ne facem o viata mai frumoasa.

Published in: on March 21, 2011 at 4:47 am  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2011/03/21/memoires/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 CommentsLeave a comment

  1. te-as ruga sa imi dai un mail pe cristi.china pe gmail pentru ca as vrea sa povestim ceva
    multumesc 🙂

  2. Amin…se pare ca ideea de revolutie(schimbare/imbunatatire) prinde samanta in tot mai multe minti.
    That’s the spirit !

  3. Visul tau nu se ascunde de tine, tu te ascunzi de el. La fel cum si eu ma ascund de visul meu si din cand in cand realitatea ma impinge catre el daca reactionezi bine daca nu iara mai ratacesti un pic cu turma si tot asa … in momentul in care faci ceva ce-ti place trebuie sa stergi din vocabularul tau : degeaba si nu pot . Acestea fiind regulile jocului. START


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: