Instelat…

Verde. Cerul e verde acum. Interesant fapt avand in vedere ca in general stelele sunt verzi. Azi e invers. Cerul e verde si stelele negre.Stelele sunt scrumul universului. Un jar nestins inca. O bucata de tutun in stare de faramitare care inca nu a cazut din greseala in cafea. Cafeaua ii ofera un culcus final,ca apoi sa fie baut in nestire de cel cu o mie de cafele. Amestec zaharul cu noaptea verde si cu stelele negre. O cafea trebuie sa fie calda. Cea rece imi crapa buzele. Nu am ce face cu ea.

Dar eu nu stiu cine esti. Cine esti tu,fata ce soarbe din cafea inghitituri mici,lasand o urma pala de ruj pe marginea canii? Cine esti tu,care te plimbai vara cu o palarie pe cap,atat de mare incat parea ca ai problemele intregii lumi pe constiinta? Cine esti tu care in ploaie arati atat de minunat,incat as vrea sa te tin in brate,sa simt fiecare picatura de apa care se scurge de pe tine.Dar nu stiu cine esti. Si asfintitul e mai trist de fiecare data cand nu esti aici. Aprind o tigara si te strig. Strange-ma de mana si trage-ma dupa tine prin usa cu steaua neagra,unde nu stiu cine esti.

Divinitatea nu e respectata in ziua de azi. Fumul pe care fumatorii il scuipa se invarte spiralat spre rai.

Ma culc pe zid ba!

Nu fa aia,o sa decolezi in frac de univers prin lume!

Vreau sa fiu un vortex invers! Vreau sa ma teleportez in acel loc unde va creste pe mormantul meu numai tutun. Vreau sa o simt,sa o ascult sa o gust. Tigarea sfidatoare. Si asa am sa fac. Sa nu citesc foi ce vin cu fum pe ele. Ador gustul amar in valea verde care se cheama Eden. In excesul sublimitatii vreau sa-mi aranjez fracul. Vreau sa treaca timpul sa pot pleca.Si totul va incepe noaptea.

Toate se intampla noaptea. Generatia tanara face parte din specia vietuitoarelor nocturne. Noi mergem pe 7 carari, noi facem dragoste, noi ne jucam leapsa, noi nu vrem gat uscat si lipsa de fum.NU VREAU! Si stii ce? Vreau sa fi aici sa ma ridici cand cad in dragoste. Si sper ca peste noapte voi fi o parte din iubita mea din nou. Unde esti?

Published in: on February 28, 2011 at 4:02 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2011/02/28/instelat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: