Cracks…

Timpul trecea groaznic de incet. Ma uitam din minut in minut la ceas… cel putin in imaginatia mea era un minut pentru ca de fapt erau doar fractiuni de secunda.Aparent totul se misca mai repede dar nu imi pot da seama de ce. Au trecut 2 minute dar melodia se lungea la infinit chiar daca dadea impresia de finalizare.Ritmul ei monoton ma face sa gandesc si sa vad monocromatic,identic cu un film al inegalabilului Charlie Chaplin in vremurile sale de glorie. Acele filme chair erau capodopere ale comediei dar si ale subintelesului. Un judoflip al societatii controversate ale vremurilor. Zilele instarite ale civilizatiei artistice. Lipsita de complicatii si crapaturi dezastroase.

Era o perioada mai frumoasa,unde simteai casa ta ca un adevarat camin,nu doar o suma de incaperi.Erai acasa. Absolut nimic nu te putea bulversa pentru ca aveai lucrurile cu adevarat importante aproape. Dar totul a fost un vis al trecutului,o iluzie transanta al unui aparent paradis. Un paradis care a luat forma umana pentru prima oara.Dar ca orice aparenta,acesta poate insela.Apare mereu acel zero in sirul lung de biti de unu. Hollywood e mort. Mai stai o noapte in visele noastre.Mai acopera-ne somnul cu plapuma satisfactiei visatului.

Narcoticele te duc sus.Sus de tot,in straturi atmosferice cerebrale greu de atins. Esti mai sincer cu tine si dispar limitatoarele. Faci lucrurile in felul tau.Mergi pe calea ta. Spune-mi orice altceva in afara lucrului pe care mi-l povestesti. Nu prea are rost pentru ca oricum toti vorbim si nicicare nu ascultam.Magie la plic asa-i?Ce spui? Mai zi o data ca n-am inteles.Huh?

Esti prea tare pentru restul.Ei toti spera pamanteste si vor ajunge tot pe pamant.In loc sa faca la fel ca si tine… Sa tinteasca sus si sa ajunga aproape de acel tel. Tinteste spre cer si vei ajunge sa zbori alaturi de bufnite. Fi pe dinafara mortalitatii si uita de faptul ca s-ar putea sa pierzi ceva,pentru ca nu o faci. Sunt vise napoletane cu mix frantuzesc si cu gust de negrese.

Advertisements
Published in: on November 11, 2010 at 2:16 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2010/11/11/cracks/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. I liked it.
    Puncte bonus pentru sound track.

  2. Thank you kindly sir.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: