Pentru Ea…

“Ceea ce sunt sau ceea ce sper sa ajung ii datorez ingerului care este mama mea” – Abraham Lincoln

“O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni” – Cardinal Mermillod

Sunt sute de citate despre mame si toate in forma celor de mai sus sunt adevarate.Pentru ca mama este persoana pe care o ranesti cel mai mult fara sa-ti dai seama.Pentru ca mama este cea care te iarta oricate prostii ai face la viata ta caci doar pe tine te are si pentru tine merge mai departe.Pentru ca pe mama nu ai voie sa o uiti oricate alte iubite ai avea.Pentru ca mama te va iubi mereu si va avea mereu timp pentru tine.Pentru ca o mama nu e persoana care te naste ci acea care te creste si te invata ceea ce considera ea ca e mai bine pentru tine.Pentru ca mama a plans pentru tine cat nu va plange alta femeie in acest univers.A plans cand te-ai nascut,a plans cand ai inceput scoala si cand ai absolvit liceul,a plans cand ai plecat la facultate, a plans cand te-ai mutat de tot din casa ei,a plans cand te-ai casatorit, a plans cand ai devenit parinte si in multe alte momente ale vietii tale de care poate nici nu stiai.

Poate ca uneori te-ai purtat urat cu ea dar asta deseori pentru ca stiai ca ea te va ierta si ca va intelege pana la urma. Stiu ca eu am facut la fel si imi pare rau,dar probabil asa evolueaza lucrurile. Mama te va surprinde mereu,la orice varsta te-ai afla. La urma urmei ea incearca sa fie cat mai apropiata de tine cu cat stie ca te indepartezi mai mult. Si daca vei lua un moment sa o asculti,iti vei da seama ca si ea are problemele pe care le ai si tu doar ca nu le exprima pentru ca incearca sa uite de ele si sa se concentreze la ce e mai important adica tu,copilul ei.Poate are si ea nevoie sa se descarce si are nevoie de un sfat si nu are la cine merge pentru ca la un moment dat iti dedica tie totul si ramane si ea singura daca nu ai tu putina grija de ea.Si nu e nici o rusine sa o intrebi ce mai face si sa-ti dai putin interesul pentru ea ca la urma urmei ea asta face pentru tine de cand ai venit pe lume.Nu iti poti imagina cat poate sa insemne pentru ea un telefon sau un gram de interes din partea ta.Ii va lumina ziua.Pentru ca mama e importanta si mereu va fi.

La Multi Ani!

Advertisements
Published in: on April 7, 2009 at 12:31 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2009/04/07/pentru-ea/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. la multi ani pentru mami a ta cu intarziere. si oo da. mama e mama. mama merita tot binele din lume.

  2. A fost si ziua mamei tale? Ce dragut! La multi ani! Si multumesc de urare. Nu aveai de unde sa stii, dar ai fost destul de bine sincronizat cu urarea. Ti-as da o Heidi cu portocale, dar se pare ca distanta ne este potrivnica si mai bine o lasam pe alta data. Multumesc mult din nou!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: