Stire De Ultima Ora,Paziti-va Funduletul!!!

Doamnelor si domnilor tocmai am primit un avertisment de ultima ora in ceea ce priveste siguranta dvs.In cazul in care sunteti in apropierea caminului 22c aflat in Complexul Studentesc din Timisoara este indicat sa va astupati orificiile anale cu orice aveti la indemana.Stiu suna ridicol dar daca nu riscati sa patiti ca acest domn:

Anonim: “Totul s-a intamplat asa de repede.Am revenit in camera caminului dupa un laborator si deodata am fost capturat de o fiinta cu puteri supraomenesti.Am incercat sa o combat prin vorbe dar au fost in zadar. Acest…acest…specimen m-a prins si mi-a legat mainile la spate dupa care m-a pus in pozitia capra si m-a profanat anal.Nu pot sa va explic ororile pe care le-am trait in acele 20 de secunde. *Incepe sa planga in hohote*

Asadar doamnelor si domnilor ati vazut cu ochii dvs ce traume poate provoca lipsa de protectie anala in asemenea momente.Politia a comentat cele intamplate:

Locotenent Tuzcureanu: Faptele petrecute sunt de o natura monstruoasa.Din pacate nu avem nici un indiciu despre cine ar fi putut face o asemenea crima.Acest lucru intrece un viol normal si intra in categoria semi-zoofiliei noi presupunand ca inculpatul avea fantezi multiple cu animale.Victima sustine ca nu a vazut decat ca atacatorul era foarte paros dar acest indiciu nu ne usureaza prea mult cautarea.Vom face tot posibilul ca sa prindem aceasta bestie insa pentru siguranta dvs. va sugeram sa aveti la voi tot timpul dopurile special concepute de catre Microsoft pentru protectia anala.

Asadar mare grija cand circulati pe strazile periculoase ale Complexului Studentesc pentru ca nu stiti cine s-ar putea sa va considere prada usoara.

Aceasta stire este un pamflet si trebuie tratat ca atare.Nici un barbat,politist,prezentator de stiri sau violator nu a fost ranit in conceperea acestei stiri.

Advertisements
Published in: on February 25, 2009 at 8:31 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://dreamer0507.wordpress.com/2009/02/25/stire-de-ultima-orapaziti-va-funduletul/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. Na, la 22C sunt violatori anali, in 1 MV sunt amatori de senzatii tari la sarit in casa scarilor.

  2. Cam asa:))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: